pcsx2.exe Giriş Noktası Bulunamadı Hatası

Bu hatayı alan arkadaşlar
1- Başlar>Çalıştır diyip regedit yazın,
2- Açılan pencerede sol taraftaki bölümde sırasıyla:
   HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Windows tıklayarak ilerleyin,
3- Daha sonra sağ taraftaki bölümde ErrorMode’ye çift tıklayıp açın. Değer verisi büyük ihtimal 0 (sıfır) gözükecektir onu 2 olarak değiştirin.
Not: Bazı bilgisayarlarda regedit yolu HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Windows” şeklinde de olabilir.
Not 2: Her ihtimale karşı kayıt defterinin yedeğini almayı unutmayın.

GIFTAG warning, size exceeded VU memory size 400 Hatası

Emülatör bellek sınırını aştığında bu hatayı verir. cdvdgigaherz eklentisini seçerek ve hızlı önyükleme kullanarak bu sorundan kurtulabilirsiniz.

Pcsx2 Çalışmayı Durdurdu Hatası

    Pcsx2 Programında "Çalışmayı Durdurdu" hatasını alıyorsanız. Yüklemeye çalıştığınız oyunun ps2 oyunu olup olmadığını kontrol ediniz. Eğer hız ilesi (speed hack) kullanıyorsanız seviyeyi biraz düşürün. Farklı eklenti ayarlarını kullanın. Örneğin grafik eklentisinin türünü değiştirin. Olmadı grafik eklentisinin ayarlar bölümüne girip oradaki ayarları değiştirin.

Gs Eklentisi Açma Hatası ve Çözümü

    Bu hatayı alan arkadaşlar geçerli olan Grafik eklentisini değiştirmelidirler. Plugin/Eklenti ayar bölümüne girip oradan Grafik Pluginini/Eklentisini sse2, ssse3 olarak değiştirsinler. Bkz. Kullanım Kılavuzu Benim verdiğim emülatörlerde tüm ekran kartlarına uyumlu eklentiler mevcuttur. Sizin ekran kartınıza uygun olan eklentiyi seçin ve ayarlarını yapıp kaydedin. Eğer halen sorun yaşıyorsanız. Eklentinin ayarlar kısmına girip directx sürümüne dx9 ya da dx10 biçiminde değiştirin.

Eklentinin Ayar Gösterimi;